ELCONSELL

IMAGEN

PLAYOFF LLIGA LLEURE BQ CEBNORD 23/24

Bàsquet lliga lleure temporada 2023/2024

Badalona, 25 de maig de 2024 - En una jornada vibrant de bàsquet i companyonia, el Pavelló de Montigalà a Badalona va ser testimoni d'un emocionant play-off de bàsquet aquest diumenge. Equips de tota la regió es van enfrontar per decidir els millors equips d'aquesta temporada partits emocionants que van fer gaudir a tots els espectadors que van venir a gaudir de la festa del Bàsquet lleure.

L'esdeveniment va començar a les 9.00 del matí, va comptar amb la participació de dotze equips destacats, cadascun mostrant un nivell d'habilitat i esperit esportiu que va fer d'aquest esdeveniment una veritable celebració del bàsquet.

L'esdeveniment no sols es va destacar por la intensitat dels partits, sinó també por l'excel·lent organització i l'atmosfera festiva. Famílies, amics i aficionats es van reunir per a fer costat als seus equips, creant un ambient de comunitat i diversió.

Al final de la jornada, es va realitzar una cerimònia de clausura en la qual es van lliurar trofeus i medalles als equips participants. Els organitzadors del play-off van expressar el seu agraïment a tots els jugadors, entrenadores i voluntaris que van fer possible l'esdeveniment. "Volem donar les gràcies a cadascun dels participants per la seva dedicació i esperit esportiu. Sense ells, aquest esdeveniment no hauria estat possible," va comentar el secretari del Consell esportiu del Barcelonès Nord.

A més, es va destacar la importància d'esdeveniments com aquest per a fomentar l'esport a la nostra comunitat. "El bàsquet és més que un joc, gràcies a tots per fer d'aquest play-off un èxit rotund," va afegir el secretari.

La jornada va concloure amb una celebració on jugadores i espectadores van poder compartir les seves experiències i gaudir d'un merescut descans. La ciutat de Badalona ja espera amb entusiasme el pròxim any que continuarà alimentant la passió pel bàsquet a la regió.

Gràcies a tots els participants i ens veiem en la pròxima edició!



IMAGEN

High School Wrestling

2024

El pròxim 7 de desembre, Barcelona es convertirà en l'epicentre de la lluita lliure olímpica Escolar en acollir la tan esperada competició de High School Wrestling. Aquest esdeveniment, que reunirà més de 250 esportistes de diverses parts del món, promet ser un espectacle de força, tècnica i passió per l'esport.
L'edició d'enguany comptarà amb l'emocionant participació de noves incorporacions, incloent-hi els clubs de Puerto Rico i la Federació Canària, que aportaran un toc fresc i divers al torneig. Els joves lluitadors tindran l'oportunitat de demostrar les seves habilitats en un ambient de competència sana.
L'organització de l'esdeveniment ha disposat totes les mesures necessàries per a garantir una jornada esportiva segura i memorable per a tots els assistents. Els combats es duran a terme en el Poliesportiu Municipal de la Mina, on s'espera una gran afluència de públic animant als joves talents.
 

El High School Wrestling no sols és una plataforma per al desenvolupament dels esportistes, sinó també una oportunitat per a promoure valors com la disciplina, el respecte i l'esforç. Els organitzadors han expressat el seu entusiasme per la resposta positiva dels clubs i federacions, així com pel nivell de competència que s'espera en aquesta edició.
Els aficionats a la lluita lliure olímpica no voldran perdre's aquest esdeveniment únic, que promet ser una fita en el calendari esportiu de la ciutat. Amb més de 250 atletes llestos per a donar el millor de si en el tapís, el High SchoolWrestling de Barcelona 2024 es perfila com una cita imperdible per als amants de l'esport. No t'ho perdis!







© Consell Esportiu Barcelonès Nord 2024

Avís Legal   Polítiques de privacitat   Polítiques de privacitat Xarxes Socials